Форсунки

Категорії
Ця стаття була оновлена 21 09 2023

Система «Common Rail» з'явилася на початку 90-х і завоювала свою популярність в кінці другого десятиліття. Інженери світових виробників паливних систем поставили перед собою головне завдання: як знизити витрату палива зі збільшенням потужності двигуна, домогтися мінімальної кількості шкідливих викидів системи в повітряний простір і створити практичне, стійке до ремонту обладнання.
Апогеєм цієї системи стала можливість використання паливних форсунок, які довели всі ці якості. Ця система стала надзвичайно популярною в наш час і на сьогоднішній день більше 83% дизельних автомобілів в світі використовують систему «Common Rail», яка оснащена такими форсунками.
Основними гігантами виробництва такого обладнання для автомобілів стали BOSCH, DENSO, DELPHI. Вони стали основними виробниками паливного обладнання для більшості дизельних автомобілів з 1997 року.

Ремонт паливних форсунок

Наш дизель-центр проводить повний ремонт паливного обладнання системи Common Rail, зокрема  і форсунки світових виробників. За допомогою спеціальних стендів, використовуючи сучасне обладнання і розробки на цій ділянці, наші сили можуть відновити оригінальну якість форсунки.

Перейти до сторінки відновлення

Фонд обміну форсункими

Крім того, існує обмінний фонд форсунок, завдяки якому кожен автовласник відразу зможе обміняти свою стару форсунку на відновлену, за нижчою ціною, ніж купити нову.

Купівля нової форсунки

Також існує ринок нових системних форсунок. Common Rail, у зв'язку з цим будь-який власник машини на даному паливному обладнанні має можливість отримати необхідні форсунки в своєму автомобілі, купуючи їх у відповідних магазинах для продажу паливного обладнання.

( 1 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*